Back to top
Share

Tokyo 2020

MAGYAROCK 2020.10.22.

Tatamin Tatán - egy nap a judoválogatottal

Molnár Matyi a Faceteam kosarasa és a Magyarock műsorvezetője a judósok edzőtáborába látogatott el, hogy a saját bőrén tapasztalja meg, milyen is egy top sportoló napja.

Tovább
MAGYAROCK 2020.09.30.

Póta Gina egy napja

Póta Georgina június 4-én adott életet kislányának Reginának. Európa-bajnok sportolónőnk az elmúlt hetekben úgy döntött, hogy visszatér szeretett sportágához, az asztaliteniszhez. A kis jövevény nagyban megváltoztatta olimpikonunk életritmusát, ezért arra kértük, ossza meg a Magyarock olvasóival, hogyan telik egy napja.

Tovább
MAGYAROCK 2020.09.28.

Mint egy nagy család

Tokió egyik debütáló sportága lesz a 3×3-as kosárlabda. Női válogatottunk is a legjobb úton halad a Japán főváros felé, ám sziporkázó személyiségük a pályán kívül is érvényesül.

Tovább
MAGYAROCK 2020.09.25.

Ismerd meg hazádat! – road trip Siklósi Gergővel

Világbajnok párbajtőrözőnk, Siklósi Gergely saját bevallása szerint is szinte kirobbant a karanténból és meg sem állt az ország északkeleti csücskéig. Válogatott társával, az ifjúsági olimpiai bajnok Esztergályos Patrikkal és egy lakóautóval nyakukba vették a régiót, mi pedig megkértük Gergőt, meséljen erről a road trip-ről.

Tovább
MAGYAROCK 2020.09.14.

Új szerepben pástközelben

Kétszeres olimpiai bajnokunk, Szilágyi Áron lett a Vasas vívószakosztályának új elnöke.

Tovább
MAGYAROCK 2020.09.02.

"A sport visszatért, s összetartva tovább küzdünk" – Késely Ajna bejegyzése

A háromszoros ifjúsági olimpiai bajnok Késely Ajna bejegyzése érzéseiről az olimpia halasztástól az újrainduló sportvilágig.

Tovább
Továbbiak betöltése...