Back to top
Share

Tokyo 2020

MAGYAROCK 2022.01.19.

Keresztszalag nélküli szép emlékek

Augusztus eleje van, Márton Anna bicegve sétál ki a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér termináljából, a tokiói nyári olimpiáról hazaérkező vívócsapat tagjaként. Sokakban felmerül a kérdés, hogy ha a járás is nehezére esik, akkor mégis hogyan volt képes levívni egy egyéni és egy csapatversenyt. Sőt, mi több nemcsak úgy levívni, hanem egyéniben a negyedik helyet megszerezni.

Tovább
MAGYAROCK 2022.01.07.

Legek legjei – átadták az Év Sportolója díjakat

64. alkalommal választották meg az év sportolóit. A 2021-es szavazás alkalmával 366 magyar sportújságíró…

Tovább
MAGYAROCK 2021.12.12.

“Az élet mindig nullára játszik”

Kovács Sarolta életében mondhatni most minden kerek. Eljegyzés, olimpiai bronz, gyermekáldás.  Azonban az idáig vezető út nem volt zökkenőmentes, sok nehézséggel kellett szembenéznie Sacinak az elmúlt időszak alatt.

Tovább
MAGYAROCK 2021.10.22.

Klub, ahol az olimpiai bajnoki cím a belépő

Bodonyi Dóra, Kárász Anna, Kopasz Bálint, Lőrincz Tamás, Milák Kristóf, Tótka Sándor… Felemelő őket emlegetni. A tokiói olimpia magyar hősei, olimpiai bajnokok. Ők azok, akik a japán fővárosban, 2021-ben állhattak először a dobogó tetejére, személyükkel és bajnoki címükkel hozzájárulva ahhoz, hogy Magyarország összesen 183 győzelmet és 308 olimpiai bajnokot jegyezhessen.

Tovább
MAGYAROCK 2021.10.10.

„Számomra nem az eredmény az elsődleges, mert tudom, hogy ez csak egy kis összetevője a boldogságomnak.”

Egy sikeres és kiegyensúlyozott karrierhez elengedhetetlen a mentális egészség, kimondottan igaz ez az élsportolókra. Nem gondolja ezt máshogy Siklósi Gergő olimpiai ezüstérmes párbajtőrözőnk sem, akivel a mentális egészség világnapja alkalmával beszélgettünk.

Tovább
MAGYAROCK 2021.09.30.

Ezek voltak nektek a tokiói olimpia pillanatai!

Véget ért Instagram nyereményjátékunk, ahol arra kerestük a választ, számotokra melyek voltak a tokiói olimpia legnagyobb sportteljesítményei.

Tovább
Shop