Back to top
Share

Tatamin Tatán – egy nap a judoválogatottal

MAGYAROCK 2020.10.22. 0 comments

Gondolkodtatok már azon, milyen lehet egy napra „belebújni” egy válogatott sportoló bőrébe? Ha nem is minden értelemben, de Molnár Matyinak sikerült, egy napra judoka lett belőle Tatán.

Judoválogatottunk a híres tatai edzőtáborban gyűlt össze a nyáron. Felkértük Molnár Matyit, a FaceTeam akrobatikus kosárlabda formáció tagját, hogy próbáljon szerencsét a tatamin. Ám mikor elvállalta, még nem tudta mire vállalkozik, és nem is sejtette, hogy itt nem lesz elég az ovis bukfenc akadémia.

Hajnalok hajnalán indultunk, ugyanis 6:45-kor már edzőcuccban kellett a futópályán lennünk, mert laza ébresztő gyanánt judokánink a rekortánon nyomták a sprinteket. Csak ezután következhetett a jól megérdemelt reggeli, ami ezúttal gyerekkorunk kedvence, a bundáskenyér volt – pszt, a dietetikusoknak egy szót se! ?

A délelőtti edzés elején Matyi még nagyon magabiztos volt, hiszen kisgyerekként ő is belekóstolt a cselgáncsba. Pánczél Gábor szövetségi kapitány figyelmeztette Matyit, hogy ez a tatami, nem az a tatami, de azért segített neki rendesen megkötni a judogin az obi-t, ami itt nem Wan Kenobi-ban „végződik”, hanem tisztes csomóban. ?

A többihez nézzétek meg videónkat, de annyit spoilerezehetünk, Matyi túlélte a napot! ?

Shop