Rolunk bg 3x
20210807 tokyo 2020 0026 3x
Rolunk m 3x

Mi vagyunk

Mi vagyunk a sport. Mi vagyunk a teljesítmény, mi vagyunk a mérce. Akármilyen mások vagyunk, bajnokok és kezdők, versenyzők és szurkolók, csapatként egy célért küzdünk. Nincs te és én, csak mi. Magyarok. Győztesként, vesztesként, pályán, lelátón is egyek. MAGYAROCK. MI VAGYUNK.

Rolunk r 3x

Magyarock

Magyarock mindenki, akinek a szíve valaha megdobbant a Himnusz hallatán, amikor magyar sportoló állt a dobogó legfelső fokán. Mindenki, aki valaha érezte, hogy jó magyarnak lenni. Mindenki, aki magyarságát derűs önkritikával, a ránk olyannyira jellemző találékonysággal, és másokat nem bántó büszkeséggel éli.

Rolunk c 3x

Mindenki

Mindenki, aki régi sportrelikviákat gyűjt. Aki beköveti instán a vízilabdás fiúkat, mert olyan cukik. Aki kívülről fújja az Aranycsapat tagjait. Aki csak a Liu testvérek miatt tudja, hogy létezik rövidpályás gyorskorcsolyázás. Aki rekedtre ordibálja magát a lelátón. Aki minden hétvégéjét a margitszigeti futópályán kezdi. Akinek gőze sincs a sportról, de ki nem hagyná a gyereke meccsét, és még sorolhatnánk…

Rolunk k 3x

És Te?

Fedezd fel a közös szurkolás örömeit, kövesd a Magyarock közösségi média felületeit, és böngéssz a Magyarock kollekció emblematikus darabjai között!

Rolunk photogrid 1 3x
Rolunk photogrid 3 3x
Rolunk photogrid 2 3x

A Magyarock a Magyar Olimpiai Csapat márkája, tágabb értelemben pedig a magyar sportolók és szurkolók közösségének a jelképe, az olimpiai eszme három alapértékének – Excellence, Friendship, Respect – szellemisége alatt.

Magyarock. Győztesként, vesztesként, pályán, lelátón is egyek.