Back to top
Share

Partnereink

COOP

Magyarország második legnagyobb élelmiszer-kiskereskedelmi hálózata 1996 óta áll a Magyar Olimpiai Csapat mellett, emellett elkötelezett támogatói a magyar kézilabda- és vízilabdasportnak is.

Az üzletlánc számára a társadalmi felelősségvállalás nem pusztán kommunikációs célú alkalmi jótékonykodás, hanem a szervezeti kultúra szerves részét képező, természetes szemléletmód. Így a sporton kívül a COOP kiáll a nemzeti identitás és a kulturális értékek megőrzését célzó kezdeményezések mellett is, aktívan tesz a hátrányos helyzetű emberek életkörülményeinek javításáért a COOP Segély Alapítványon keresztül, valamint évente megrendezésre kerülő szakmai rendezvényével, a COOP Rally-val segít felhívni a figyelmet a hazai élelmiszertermelésre és a minőségi magyar termékekre.

MASPED

Bevalljuk, a szállítmányozás és a logisztika nem tartozik a kedvenc, olimpiai előkészítő feladataink közé. Még szerencse, hogy a MASPED 2015-ben a fedélzetünkre lépett és azóta olyan gondossággal kezelik raktárainkat és olimpiai szállítmányainkat, mint a sajátjukat. Vitorláshajó, orvosi műszer, irodafelszerelés – minden időben, szabályosan eljut a rendeltetési helyére. A vámkezeléshez kapcsolódó adminisztrációs útvesztőben pedig igazi harcostársakként küzdünk együtt…

MVM Csoport

Az energiaszektor valamilyen formában mindig is jelentős részt vállalt a magyar sport fejlődésében, és az ágazat egy-egy jelentős képviselője az ötkarikás mozgalom partnerei között is fel-felbukkant.

Az MVM Csoport a Magyar Olimpiai Csapat legfiatalabb partnere, 2019-ben csatlakozott az olimpiai családhoz. Büszkék vagyunk rá, hogy az együttműködésünk fontos szerepet tölt be a vállalat társadalmi felelősségvállalási stratégiájában.

Az MVM kiemelt figyelmet fordít az innovációt, a környezetvédelmet, az energiahatékonyságot és a megújuló energia bevezetését szolgáló tudományos, ismeretterjesztő és tehetségkutató kezdeményezések támogatására. Ezen felül azonban a kultúra – elsősorban a zene- és szépművészet – valamint a sport is fontos részét képezik a CSR portfóliójuknak.

SYNLAB

A versenysportban kulcsfontosságú szerepe van a stabil sportegészségügyi háttérnek. Az élsportolókat érő átlagon felüli terhelés miatt nem elég, ha minden vizsgált paraméter normális, náluk mindennek az optimális tartományban kell lennie a csúcsteljesítmény eléréséhez. Ebben segít a Magyar Olimpiai Csapatnak a SYNLAB, Magyarország és Európa legnagyobb labordiagnosztikai szolgáltatója. Kifejezetten az olimpikonok számára fejlesztettek ki sportlabordiagnosztikai csomagokat, amelyek segítségével ellenőrizhető, hogy a sportoló anyagcseréje ideálisan működik-e, szervezete kellőképpen fel van-e töltve a szükséges tápanyagokkal, azaz: fizikailag készen áll-e a nagy megmérettetésre.

SZERENCSEJÁTÉK

Az „SZRT” 1992-ben csatlakozott először a Magyar Olimpiai Csapat partneri köréhez. Azóta volt, hogy éppen külön-külön, és volt, hogy újra együtt dolgoztunk a sportsikerekért. A Szerencsejáték Zrt. mindenesetre évtizedek óta folyamatosan kíséri, segíti a magyar sportot, és hogy ez mennyire is fontos számukra, mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a szerencsejátékokból befolyó játékadó kétharmadát a hazai kultúra mellett a sportra fordítják. Ezen kívül saját nonprofit leányvállalatukon keresztül egészségügyi, oktatási és ifjúságvédelmi programokat is szerveznek, támogatnak.

2019-ben újra keresztezték egymást útjaink, mi pedig büszkék vagyunk erre a régi-új kapcsolatra.

TOYOTA

A Toyotával való kapcsolatunkat a Nemzetközi Olimpiai Bizottság globális partneri programjának köszönhetjük, amelyhez a Toyota 2015-ben csatlakozott. A magyar együttműködés 2017-ben kezdődött.

A Toyota nemcsak az olimpiai mozgalom fő mobilitási partnere, hanem elkötelezett a játékok fenntarthatóságának javítása és károsanyag-kibocsátásának csökkentése mellett is. Ennek szellemében a mi flottánk is – amelynek több mint 80%-át olimpikonok használják – nagyrészt Toyota hibridekből áll.

Shop