Back to top
Share

Hit–Vallás–Sport–Tudomány – Pályázati felhívás

MAGYAROCK 2021.07.19. 0 comments

ORSZÁGOS FOTÓPÁLYÁZAT

Az alapításának 25. évfordulóját ünneplő Magyar Sporttudományi Társaság országos nyílt fotópályázatot hirdet az alábbi nevezési kategóriákban.

A pályázat célja:

A pénzdíjas – bruttó 500 000.-Ft összdíjazású – pályázat célja, hogy a fotográfia segítségével, annak nézőpontján keresztül találjuk meg, fedezzük fel, – akár a profi akár az amatőr fotósok szemszögéből – a sport és a tudomány, illetve a hit/vallás­-sport kapcsolatában rejlő, azokat az egyszeri és megismételhetetlen pillanatokat, amelyek érdekesek, de egyben művésziek, szépek, megörökítésre érdemesek és visszaadnak valamit abból a kapcsolatból, ami még ha az első látásra talán kicsit távolinak is tűnik és nem is gondolunk rá, de létezik.

Célunk tehát, hogy a fényképezőgép objektívjén keresztül lássuk, illetve láttassuk meg a kapcsolatot a (fotó)művészet, a tudomány, – a hit/vallás és a sport között.

 

Nevezési kategóriák:

1/ „Tudomány a sportban, sport a tudományban

(Várjuk a tudomány különböző aspektusai és a sport, a testmozgás, a fizikai aktivitás közötti kapcsolatot bemutató művészi szintű fotográfiákat)

2/ „Hit/Vallás – Sport avagy Hitvallás és Sport

(Várjuk azokat a művészi szintű fotográfiákat, amelyek az első látásra távolinak tűnő téma területeket köti össze, mutatja be a fényképezőgépek objektívjén keresztül)

 

A részletes felhívás és a feltételek elérhetőek az https://mstt.hu/orszagos-fotopalyazat/

Shop