Back to top
Share

Hírek

MAGYAROCK 2020.10.22.

Tatamin Tatán - egy nap a judoválogatottal

Molnár Matyi a Faceteam kosarasa és a Magyarock műsorvezetője a judósok edzőtáborába látogatott el, hogy a saját bőrén tapasztalja meg, milyen is egy top sportoló napja.

Tovább
MAGYAROCK 2020.10.16.

A lány neve: Vanda

Női vízilabda-válogatottunknak még ki kell harcolnia a tokiói részvételt, ám Vályi Vanda Eb bronzérmes pólósunk nem retten meg ettől a kihívástól, ahogyan izgalommal tekint a jövőbe is.

Tovább
MAGYAROCK 2020.10.09.

Puskás Ferenccel erősít a FIFA21

Az 1952-es helsinki olimpiai bajnokkal, Puskás Ferenccel a játékban jelent meg a népszerű futballszimulátor legújabb kiadása, a FIFA 21.

Tovább
MAGYAROCK 2020.10.06.

Break The Rules, avagy milyen igazán repülni

A Break The Rules versenyt 2017 óta rendezik meg minden évben Szolnokon, melynek idén a pandémia se állhatott útjába. A Szolnoki Breaktánc és Extrém Sport Egyesület vezetőjével, Fodor Lajossal beszélgettünk a versenyről és a breaktánc hazai helyzetéről.

Tovább
MAGYAROCK 2020.09.30.

Póta Gina egy napja

Póta Georgina június 4-én adott életet kislányának Reginának. Európa-bajnok sportolónőnk az elmúlt hetekben úgy döntött, hogy visszatér szeretett sportágához, az asztaliteniszhez. A kis jövevény nagyban megváltoztatta olimpikonunk életritmusát, ezért arra kértük, ossza meg a Magyarock olvasóival, hogyan telik egy napja.

Tovább
MAGYAROCK 2020.09.28.

Mint egy nagy család

Tokió egyik debütáló sportága lesz a 3×3-as kosárlabda. Női válogatottunk is a legjobb úton halad a Japán főváros felé, ám sziporkázó személyiségük a pályán kívül is érvényesül.

Tovább